LG G2 Özellikleri
Artık üst seviye cihazlarda görmeye alıştığımız 2 GB RAM ile donatılan LG G2, 16 ve 32 GB’lık iki farklı dahili hafıza seçeneğine sahip. Cihazda artırılabilir hafıza desteği de bulunmuyor. 5. nesil Wireless teknolojisi olarak adlandırılan 802.11 ac desteğine sahip olan LG G2, Bluetooth 4.0 LE, LTE –A / çift kanal 3G, GLONASS / GPS, FM Radyo ve kızılötesini kullanıyor. Kızılötesi üzerinden pek çok cihazı, kumanda edebiliyorsunuz. Optik İmaj Sabitleyicisi sayesinde hareketli anlarda titreşimi ve bulanık çekimleri engelleyen sistem, daha net fotoğraflar ve videolar çekmemizi sağlıyor. Gelişmiş 13 Megapiksel sensörlü kamera, başarılı fotoğraflar çekebiliyor.
Full HD çözünürlüğünde 60 FPS hızında video sabitleyici ve stereo ses kaydı desteğiyle video kaydı yapabilen G2, sınıfındaki en iddialılar arasında. Cihazın ön kamerası da 1080p video kaydı yapabiliyorken, 2.1 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebiliyor.
Genel olarak LG üretim cihazlarda birkaç yöntem ile yedekleme yapabilirsiniz. Eğer cihazınızdaki olan bilgilerinizi bilgisayarınıza yedeklemek istiyorsanız ve bunları farklı bir marka cihaza yüklemek istiyorsanız rehberinizi vcf olarak yapabilir ve istediğiniz android yada ios cihaza yükleyebilirsiniz. Yeni bir LG cihaza geçmek istiyorsanız LG Backup uygulaması ile cihazlar arasında bilgi alışverişini yapabilirsiniz.
LG G2 Yedekleme – LG G2 Yedekleme Nasıl Yapılır
1- LG cihazınızdaki bilgileri yedeklemek için cihazda bulunan LG Backup uygulamasına tıklayınız ve karşınıza gelen bölümden
2- Daha sonra ise çıkan bölümden Yedekle bölümüne geliniz. Burada yedekleme sistemi olarak dahili depolama birimi olarak yani telefona bir yedek alabilirsiniz.
3- Eğer isterseniz yedeklediğiniz bilgiler için bir yedekleme şifreside kullanabilirsiniz. Bu yedekleme şifresi güvenlik için önemli bir durumdur.
4- Yedeklemek istediğiniz bölümler için seçimini yapabilir ve istediğiniz gibi yedekleme yapabilirsiniz. Bu işlemlere başladıktan sonra cihazınıza dokunmayın ve hiçbir tuşa basmayınız.
Leave a Comment