Reeder P10C Teknik Özellikleri
– MediaTek MT6535 Cortex A7 Dört Çekirdek işlemci mimarisine sahip olan reeder P10C 1.3 Ghz işlemci hızıyla Android 5.0 Lollipop dünyasının kapılarını açıyor. 5.0 inçlik Mali T720 grafik işlemcisine sahip HD IPS ekranı ile başka bir dünya keşfetme imkanı sunuyor. Çift renk seçeneği bulunan reeder P10C tercihinize göre siyah veya beyaz olabilir.
– P10C ile ikinci bir telefona gerek yok! Çift sim kart teknolojisi sayesinde aynı anda iki numaranızı da aktif olarak kullanabilir, her yerde 4.5G LTE hızında internet erişimi sağlayabilirsiniz.
– Akıllı jestler, tek el kullanım modu ve renk ters çevirme özellikleri ile sunulan reeder P10C’nin, 8 Megapiksel HD çekim yapabilen arka kamerası ile en güzel anlarınızı ölümsüzleştirin! Üstelik P10C, bu anlarınızı 16 GB dahili ve 32 GB’a kadar arttırılabilir hafızası ile saklayabileceğiniz geniş bir alan sunuyor.
– 7.95 mm inceliği, 149 gram ağırlığı, 5.0 inçlik ekranı ve 2400 mAh dev batarya kapasitesi bulunuyor.

Reeder P10C Yedekleme – Reeder Yedekleme

Bildiğiniz gibi daha önceden en çok kullandığımız elektronik cihazların başında bilgisayarlar gelmekteydi. Android ve İos işletim sistemlerinin çıkışından sonra ise bu durum biraz daha değişti ve akıllı telefonlar, tabletler bu durumu devraldı diyebiliriz. Artık neredeyse herkesin bir akıllı telefonu var ve genelde internet kullanılıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda ise birçok kişisel bilgimiz bulunuyor ve bunların zarar görmemesi ve silinmemesi gerekmektedir. Bunlardan en önemlisi ise rehber, resimler, videolar ve diğer bilgilerimizdir. İsterseniz bunların hepsini bir işlemde yada bir program ile hızlı bir şekilde yedekleyebilirsiniz. Tabi yedekleme işlemlerinide ister program ile istersenizde uygulama yani işletim sistemine ait olan uygulamalar üzerinden yapabilir ve bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz.
Yedekleme işlemi için farklı programlar bulunmaktadır. Yeni nesil samsung cihazlar için yedekleme programı olarak Smart Switch programı kullanabilirsiniz. Smart Switch programı ile cihazınızdaki bulunan tüm bilgileri bilgisayara bağlayarak kısa sürede yedekleyebilir ve farklı bir akıllı telefona aktarabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi android işletim sistemine sahip cihazlarda müzik, video, Fotoğraflar, belgeler kolay ve hızlı bir şekilde erişilebilir. Özellikle SD kartınıza kayıt ettiğiniz zaman bu daha basit olacaktır ve istediğiniz yere götürebilir yada farklı bir yere aktarabilirsiniz. Bu işlemi aynı zamanda data kablosu ilede yapabilirsiniz. Bu sayede cihazınıza birşey olsa bile bilgilerinize hiçbir şey olmaz ve kullanmaya devam edebilirsiniz.
– İlk olarak cihazınız Data kablosu ile bilgisayarınıza bağlayınız. Kısa süre sonra tanıma işlemi başlayacaktır ve tamamlanacaktır.
– Bu işlemden sonra telefonunuz bir Harici Disk gibi karşınıza gelecektir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

– Genellikle, müzik, video, fotoğraf müzik, Video, Filmler, Fotoğraflar, DCIM, Resimler klasörler içerisinde isimleri ile olacaktır ve hızlı bir şekilde bunları bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.

Diğer bir yedekleme işlemi ise klasik olarak yapabileceğiniz yedekleme işlemi olan data kablosu bağlayarak telefonunuz içerisinde bulunan resimleri,videoları hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Burada biraz daha hızlı olasada zor gelebilir yani ilk olarak anlattığımız Smart Switch programı ile daha kolay olacaktır. Burada rehber yedeklemesi yapabilmek için biraz daha farklı işlemler uygulamalısınız. Rehber yedekleme için ise telefonunuz bulunan bir ayar olan İçe-Dışa aktar seçeneğini kullanabilirsiniz. İçe-Dışa aktar ile rehberinizin .VCF uzantısı olarak hafızaya kayıt edebilir ve istediğiniz telefona gönderebilir yada bilgisayarınıza yedekleyebilirsiniz.

İçe-Dışa aktar seçeneği ister sim kartınızda olsun, isterseniz telefon hafızasında olsun istediğiniz gibi kullanabilir ve yedekleme için bir .VCF dosyası şeklinde oluşturabilirsiniz. Daha sonra ise bunu farklı bir android telefona gönderebilir yada Gmail hesabıza yükleyebilir ve farklı bir cihazı açarak senkronize ederek rehberinizi kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikReeder P10SE Yedekleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikReeder P9C Yedekleme Nasıl Yapılır
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments